Taste is Gold Challenge! And the winner is ….

Op donderdag 2 maart kreeg Tasty Tom in Grubbenvorst bezoek van een aantal Duitse Foodbloggers. Oftewel fans van eten die daar online graag over schrijven en dit dan weer delen met hun fans. Ze kregen een rondleiding van onze teler Ton Janssen in de kas waar hij ze meer vertelde over het telen van de Tasty Tom tomaten. Aan het einde van de rondleiding werd een winactie gepresenteerd: De Taste is Gold Challenge!

Taste is Gold Challenge
De opdracht was als volgt: Verzin een recept met Tasty Tom Gold tomaten en plaats deze op je blog. Het winnende recept komt op de Tasty Tom Gold productflyer te staan die in de bakjes van de tomaten wordt gelegd.

And the winner is ….
Lars Krämer & Jana Berger van www.tellerabgeleckt.de hebben de Challenge gewonnen! Zij maakten een overheerlijke tomaten-quiche! Mmmmm…! Binnenkort zie je dus hun recept terug in de Tasty Tom Gold verpakking. Maar je kunt het hier ook alvast vinden:

 

 

De ingrediënten
1 Pakje hartige taartdeeg
1 Bekertje zure room
2 Eieren
4 Tasty Tom Gold Tomaten
Basilicum
Zout, peper
Geitenkaas

Het recept voor 2 tomaten quiches
Bekleed de bakvormen met het hartige taartdeeg. Meng de eieren met de zure room en strooi er wat peper en zout over. Hak de basilicum en strooi deze over het mengsel. Giet het mengsel in de bakvormen en bak de quiches 15 minuten op 180° C in een oven. Snijd de Tasty Tom Gold tomaten en geitenkaas in plakjes. Beleg de quiches met de Tasty Tom Gold tomaten en de geitenkaas en plaats de quiches nog een paar minuten in de oven.