Carpaccio kerstkrans

Nog een voorgerecht voor het kerstdiner nodig? Maak dan deze lekkere carpaccio kerstkrans!
voor 2 personen
15 minuten
Ingrediënten:
• 2 handjes bladsla/veldsla melange
• 120 gram dungesneden ossenhaas/carpaccio
• 3 Tasty Tom tomaten
• 40 gram Parmezaanse kaas
• 1 eetlepel kappertjes
• 2 eetlepel pijnboompitten
• 2 witte boterhammen
• 1 eetlepel olijfolie
• 2 eetlepel truffelmayonaise
Bereidingswijze:
Verdeel de sla in een cirkel over een bord.
Vouw roosjes van de plakjes carpaccio en leg deze tussen de sla.
Snijd de tomaten in dunne plakjes en rasp de Parmezaanse kaas grof. Leg de plakjes tomaat over de krans heen en strooi de Parmezaanse kaas hier overheen samen met de kappertjes.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin kleuren. Strooi ook deze over de krans heen.
Steek met een ster uitsteekvorm sterretjes uit het brood. Verhit de olie in de koekenpan en bak de sterretjes croutons krokant aan beide zijden.
Maak de krans af met de ster croutons en verdeel de truffelmayonaise er overheen. Breng het geheel op smaak met wat peper en zout.