Tortellini salade met garnalen

Weinig tijd maar toch een smaakvol gerecht op tafel zetten? Probeer deze frisse salade met garnalen eens. Vol met gevarieerde ingrediënten en binnen en mum van tijd klaar!
Voor 1 persoon
15 minuten
Ingrediënten:
  • 70 gram kaas tortellini
  • 100 gram garnalen
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl cajun kruiden
  • 3 Tasty Tom tomaten
  • 6 zoetzure augurk plakjes
  • 0,5 rode ui
  • 1 kropje baby Romaine sla
  • 1 el mayonaise
  • 0,5 tl mosterd
  • Mespuntje mierikswortel puree
  • 1 tl citroensap
  • 2 tl augurken sap
Bereidingswijze:
Kook de tortellini beetgaar volgens de verpakking. Spoel erna af met koud water en laat uitlekken in een vergiet.
Dep de garnalen droog met keukenpapier en meng in een schaaltje met de olie en de cajunkruiden. Laat dit even 5 minuten marineren.
Snijd ondertussen de tomaat in vieren, de plakjes augurk in blokjes en de rode ui in halve ringen. Haal de sla blaadjes los, was deze, schud goed uit en snijd in reepjes. Leg dit allemaal samen in een schaal of diep bord.
Verwarm een koekenpan en bak de garnalen hierin gaar en goudbruin. Leg de garnalen en tortellini ook op het bord.
Maak een dressing van de mayonaise, mosterd, mierikswortel, citroensap en augurken sap door dit in een klein schaaltje door elkaar te roeren.
Serveer de salade met de dressing.