SNACKTIME! Deze spies mag zeker niet ontbreken op een zomerse avond. En ook nog eens binnen een handomdraai op tafel!
voor 10 spiesjes
25 minuten
Ingrediënten:
Voor de spiesjes
0,5 avocado
120 gram kaas in een blok (kruiden)
12 aardbeien
12 Tasty Tom Mini tomaten
24 blaadjes baby spinazie
200 gram flinterdunne kip/kalkoenfilet
Voor de dressing
1 el olijfolie extra vierge
1 tl maanzaad
1 tl honing
1 tl citroensap
Bereidingswijze:
Kook de tortellini gaar volgens de verpakking en spoel erna af met koud water. Laat uitlekken in een vergiet.
Doe de uitgelekte tortellini en mozzarella bolletjes samen met de pesto in een schaaltje en hussel door elkaar.
Snijd de vleeswaren plakjes door de helft en de gele paprika in reepjes.
Maak de spiesjes door alle ingrediënten afwisselend aan de prikkers te rijgen, in willekeurige volgorde. Serveer de spiesjes op een groot bord met wat extra pesto in een schaaltje erbij.
Maak de spiesjes door alle ingrediënten afwisselend aan de prikkers te rijgen, in willekeurige volgorde. Serveer de spiesjes op een groot bord met wat extra pesto in een schaaltje erbij.
Maak de spiesjes door alle ingrediënten afwisselend aan de prikkers te rijgen, in willekeurige volgorde. Serveer de spiesjes op een groot bord met wat extra pesto in een schaaltje erbij.
Maak de spiesjes door alle ingrediënten afwisselend aan de prikkers te rijgen, in willekeurige volgorde. Serveer de spiesjes op een groot bord met wat extra pesto in een schaaltje erbij.
Maak de spiesjes door alle ingrediënten afwisselend aan de prikkers te rijgen, in willekeurige volgorde. Serveer de spiesjes op een groot bord met wat extra pesto in een schaaltje erbij.
Maak de spiesjes door alle ingrediënten afwisselend aan de prikkers te rijgen, in willekeurige volgorde. Serveer de spiesjes op een groot bord met wat extra pesto in een schaaltje erbij.
Maak de spiesjes door alle ingrediënten afwisselend aan de prikkers te rijgen, in willekeurige volgorde. Serveer de spiesjes op een groot bord met wat extra pesto in een schaaltje erbij.
Tip!
Maak de spiesjes door alle ingrediënten afwisselend aan de prikkers te rijgen, in willekeurige volgorde. Serveer de spiesjes op een groot bord met wat extra pesto in een schaaltje erbij.